مجله خبری
Guest
آموزش و طرز تزیین پرتقال و گریپ فروت و نارنگی در ظرف و بشقاب برای کودک به روشی زیبا و به شکل ماهی
پرتقال را ابتدا حلقه اي برش داده سپس از وسط بصورت نيم دايره برش مي دهيم سپس نيم دايره ها را ابتدا به صورت يكي، دوتايی سه تايی سپس دوتایی دوباره دوتایی بعد يكی
سپس با پوست دم را شكل می دهيم
سپس روی قاچ پرتقال دوباره نيم دايره پرتقال، يكی، دوتا، يكي ودر آخر يكي میچينيم
برای چشم پنير وسياه دانه، دهان هويج دايره شكل را از يک سمت صاف برش دادم و از سمت ديگر به صورت هشتی و برای حباب ها پنير گذاشتم
برای علف از خيار استفاده كردم
- پرتقال
- هويج
- پنير
- سياه دانه
پرتقال را ابتدا حلقه اي برش داده سپس از وسط بصورت نيم دايره برش مي دهيم سپس نيم دايره ها را ابتدا به صورت يكي، دوتايی سه تايی سپس دوتایی دوباره دوتایی بعد يكی
سپس با پوست دم را شكل می دهيم
سپس روی قاچ پرتقال دوباره نيم دايره پرتقال، يكی، دوتا، يكي ودر آخر يكي میچينيم
برای چشم پنير وسياه دانه، دهان هويج دايره شكل را از يک سمت صاف برش دادم و از سمت ديگر به صورت هشتی و برای حباب ها پنير گذاشتم
برای علف از خيار استفاده كردم