Admin مدیریت عضویت Jun 13, 2021 امروز در 04:40 #2 دستور جنگ نداده فعلا فقط توی توییتش نوشته : هواپیماهای ما با موفقیت به فردو و نطنز حمله کردند و اکنون از ایران خارج شدند ، حالا زمان صلح است!
دستور جنگ نداده فعلا فقط توی توییتش نوشته : هواپیماهای ما با موفقیت به فردو و نطنز حمله کردند و اکنون از ایران خارج شدند ، حالا زمان صلح است!
استارتر استارتر پنـــاه ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 2, 2023 جنسیت خانم امروز در 04:45 #5 Admin گفت: دستور جنگ نداده فعلا فقط توی توییتش نوشته : هواپیماهای ما با موفقیت به فردو و نطنز حمله کردند و اکنون از ایران خارج شدند ، حالا زمان صلح است! کلیک کنید تا باز شود... وای این ترامپ سگ پدر هر سری یه چیزی میگه یه ملت و اسیر خودش کرده . ایواز گفت: عمودی میان افقی میرن کلیک کنید تا باز شود... فکر نکنم ... کم کم دارم شک میکنم که شاید ما داریم میریم هوا 🥲
Admin گفت: دستور جنگ نداده فعلا فقط توی توییتش نوشته : هواپیماهای ما با موفقیت به فردو و نطنز حمله کردند و اکنون از ایران خارج شدند ، حالا زمان صلح است! کلیک کنید تا باز شود... وای این ترامپ سگ پدر هر سری یه چیزی میگه یه ملت و اسیر خودش کرده . ایواز گفت: عمودی میان افقی میرن کلیک کنید تا باز شود... فکر نکنم ... کم کم دارم شک میکنم که شاید ما داریم میریم هوا 🥲
استارتر استارتر پنـــاه ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 2, 2023 جنسیت خانم امروز در 04:47 #7 Firebreather گفت: پناه خنده مکنی؟🥸 کلیک کنید تا باز شود...
Firebreather ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت Jul 23, 2023 جنسیت خانم امروز در 04:47 #8 پنـــاه گفت: سگ پدر کلیک کنید تا باز شود... با همین یه کلمه گیلانی بودن خودتو ثابت کردی منم قشنگ با لهجه خوندم این یه تیکرو🤣
پنـــاه گفت: سگ پدر کلیک کنید تا باز شود... با همین یه کلمه گیلانی بودن خودتو ثابت کردی منم قشنگ با لهجه خوندم این یه تیکرو🤣
ایواز ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم امروز در 04:47 #9 پنـــاه گفت: وای این ترامپ سگ پدر هر سری یه چیزی میگه یه ملت و اسیر خودش کرده . فکر نکنم ... کم کم دارم شک میکنم که شاید ما داریم میریم هوا 🥲 کلیک کنید تا باز شود... تاالانشم ما باآمریکا میجنگیدیم همه چی ساخت اونجا بود ولی نمیتونسیم جلوشو بگیرم چون جنگ اون نبود ولی الان کار راحت تر شد چون میتونیم به اونا ضربه بزنیم
پنـــاه گفت: وای این ترامپ سگ پدر هر سری یه چیزی میگه یه ملت و اسیر خودش کرده . فکر نکنم ... کم کم دارم شک میکنم که شاید ما داریم میریم هوا 🥲 کلیک کنید تا باز شود... تاالانشم ما باآمریکا میجنگیدیم همه چی ساخت اونجا بود ولی نمیتونسیم جلوشو بگیرم چون جنگ اون نبود ولی الان کار راحت تر شد چون میتونیم به اونا ضربه بزنیم
استارتر استارتر پنـــاه ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 2, 2023 جنسیت خانم امروز در 04:49 #10 ایواز گفت: تاالانشم ما باآمریکا میجنگیدیم همه چی ساخت اونجا بود ولی نمیتونسیم جلوشو بگیرم چون جنگ اون نبود ولی الان کار راحت تر شد چون میتونیم به اونا ضربه بزنیم کلیک کنید تا باز شود... گویا حالا حالاها با جنگ درگیریم ، من چه دل خجسته ای داشتم میگفتم یکی دو هفته ای تمومه 🥸
ایواز گفت: تاالانشم ما باآمریکا میجنگیدیم همه چی ساخت اونجا بود ولی نمیتونسیم جلوشو بگیرم چون جنگ اون نبود ولی الان کار راحت تر شد چون میتونیم به اونا ضربه بزنیم کلیک کنید تا باز شود... گویا حالا حالاها با جنگ درگیریم ، من چه دل خجسته ای داشتم میگفتم یکی دو هفته ای تمومه 🥸