خیلی وابسته اینجا شدم چجوری کمش کنم /=
انا بنت مهدی Guest Aug 5, 2022 #4 یسنا بانو گفت: خیلی وابسته اینجا شدم چجوری کمش کنم /= کلیک کنید تا باز شود... کم کم وابستگیت کم میشه تا یه یه هفته دیگه راستی چ خبرا میخواستی کتاب ریاضی نهمو بخونی خوندی؟
یسنا بانو گفت: خیلی وابسته اینجا شدم چجوری کمش کنم /= کلیک کنید تا باز شود... کم کم وابستگیت کم میشه تا یه یه هفته دیگه راستی چ خبرا میخواستی کتاب ریاضی نهمو بخونی خوندی؟
پارمیدابانو Guest Aug 5, 2022 #5 یسنا بانو گفت: خیلی وابسته اینجا شدم چجوری کمش کنم /= کلیک کنید تا باز شود... اول مهر بشه حل میشه..
انا بنت مهدی Guest Aug 5, 2022 #6 hana_mm گفت: هرطور فکر میکنم اینجا چیزی برای وابستگی نداره?? کلیک کنید تا باز شود... جررر
استارتر استارتر گل یاس(YASNA) Guest Aug 5, 2022 #7 لی لی ِ گفت: کم کم وابستگیت کم میشه تا یه یه هفته دیگه راستی چ خبرا میخواستی کتاب ریاضی نهمو بخونی خوندی؟ کلیک کنید تا باز شود... دو صفحه خوندم دیدم آسونه حوصله نداشتم بستمش??
لی لی ِ گفت: کم کم وابستگیت کم میشه تا یه یه هفته دیگه راستی چ خبرا میخواستی کتاب ریاضی نهمو بخونی خوندی؟ کلیک کنید تا باز شود... دو صفحه خوندم دیدم آسونه حوصله نداشتم بستمش??
انا بنت مهدی Guest Aug 5, 2022 #8 یسنا بانو گفت: دو صفحه خوندم دیدم آسونه حوصله نداشتم بستمش?? کلیک کنید تا باز شود... ها بابا کی تو تابستون درس میخونه
یسنا بانو گفت: دو صفحه خوندم دیدم آسونه حوصله نداشتم بستمش?? کلیک کنید تا باز شود... ها بابا کی تو تابستون درس میخونه
استارتر استارتر گل یاس(YASNA) Guest Aug 5, 2022 #9 پارمیدابانو گفت: اول مهر بشه حل میشه.. کلیک کنید تا باز شود... آها