آزمايش سلفرى

گوش مروارید_

Guest
سلام کى تا حالا آزمایش سلفرى انجام داده

استارتر
استارتر

گوش مروارید_

Guest
به نظرم ۹۰ درصد الکى اىن آزمایش و انجام میدن ?با اون هزىنه

صنم

Guest
نه عزیزم خیلی ام لازمه سندرم داون و خیلی از بیماری های ژنتیکی جنین مشخص میشه

Dela

Guest
كاش رايگان بود هزينه اى كه يه بچه ى بيمار به خانواده و جامعه وارد ميكنه به مراتب بيشتره

استارتر
استارتر

گوش مروارید_

Guest
كاش رايگان بود هزينه اى كه يه بچه ى بيمار به خانواده و جامعه وارد ميكنه به مراتب بيشتره
ولى همه اونایی که من دىدم اىن ازماىش و دادن اطرافیانم منظورمه همه جوابش منفى بود و بچه هاشون سالم بودن خوشبختانه و متاسفانه اىن هزینه رو باىد پرداخت کنن کار از کجا میلنگه که خىلى ها مجبور میشن هزینه الکى پرداخت کنن

دختر جذاب

Guest
انجام ندادم ولی بنظرم خیلی مهمه حتما انجام بدید

Dela

Guest
ولى همه اونایی که من دىدم اىن ازماىش و دادن اطرافیانم منظورمه همه جوابش منفى بود و بچه هاشون سالم بودن خوشبختانه و متاسفانه اىن هزینه رو باىد پرداخت کنن کار از کجا میلنگه که خىلى ها مجبور میشن هزینه الکى پرداخت کنن
خدا رو شكر كه منفى بود و بچه ها سالم بودنز ولى بهرحال ريسك بزرگيه و بهتره فعلا اين هزينه داده بشه تا جلوى يه عمر پشيمانى گرفته بشه

احتمالا درصد اينجور مشكلات در جنين خيلى پايينه ولى احتمالش وجود داره براى همين هم اين آزمايش رو ميدن! اشكال از پوشش بيمه ماست كه هزينه رو تقبل نميكنه و به دوش خانواده ميفته

استارتر
استارتر

گوش مروارید_

Guest
خدا رو شكر كه منفى بود و بچه ها سالم بودنز ولى بهرحال ريسك بزرگيه و بهتره فعلا اين هزينه داده بشه تا جلوى يه عمر پشيمانى گرفته بشه

احتمالا درصد اينجور مشكلات در جنين خيلى پايينه ولى احتمالش وجود داره براى همين هم اين آزمايش رو ميدن! اشكال از پوشش بيمه ماست كه هزينه رو تقبل نميكنه و به دوش خانواده ميفته
اره واسه ما هم امروز آزاد بوده و بیمه قبول نکرد

mersana1400

Guest
اره واسه ما هم امروز آزاد بوده و بیمه قبول نکرد
وای چقد گرون ...واسه چی هیت؟
میدونی ادم با خودش میکه انجام بدم که پس فردا خدا نکرده مشکلی بود خودمو سرزنش نکنم بگم اکه میرفتم اینطوری نمیشد به خیال راحتش می ارزه

انسان خاکی

Guest
میگن نمونه هارو میفرستن خارج من سال 96 1 میلیون و 600 دادم وقتی میگن مشکوک نمیتونی ریسک کنی??

صنم

Guest
اره مشخص مىشه من مىگم خب اونایی که واقعا مشکوک هستن انجام بدن نه همه
عزیزم تا ندی اخه معلوم نمیشه این چیزا فقط تو آزمایش های ژنتیک مشخص میشه ???? همین که فهمیدی بچت سالمه اون پولم صدقه سر خودت و بچت عزیزم??? انشاالله صحیح و سالم بیاد بغلت??

استارتر
استارتر

گوش مروارید_

Guest
ق
عزیزم تا ندی اخه معلوم نمیشه این چیزا فقط تو آزمایش های ژنتیک مشخص میشه ???? همین که فهمیدی بچت سالمه اون پولم صدقه سر خودت و بچت عزیزم??? انشاالله صحیح و سالم بیاد بغلت? قربونت عزیزم ?

بالا