مجله خبری

Guest
آموزش دستور پخت لازانیا از خانم رزا منتظمی، لازانیای خانگی خوشمزه

مواد لازم:
نمک و فلفل : به مقدار کافی
آب : دو لیتر
رب گوجه : دو قاشق سوپخوری
پیاز سرخ کرده: دو قاشق سوپخوری
فلفل دلمه: یک عدد
قارچ: 200 گرم
پنیر پیتزا: 200 گرم
گوشت چرخ کرده 250 گرم
لازانیا: یک بسته

دستور تهیه رزا منتظمی:
کف ظرف مسطحی را چرب کرده یک لایه از ورزقه های لازانیا را در کف ظرف میچینیم و بعد آنرا آبکش میکنیم و بعد آنرا با مایه گوشت و یک لایه پنیر رنده شده میپوشانیم سپس در ظرف را بسته و پنیر روی لازانیا میپاشیم و آنرا به مدت 6 دقیقه و قدرت 60 درصد با ترکیب گریل و مایکرویو روی پایه بلند فلزی قرار میدهیم تا پنیر کمی طلایی شود, به همین ترتیب لایه ها را تکرار کنید (لایه آخر بدون پنیر) ظرف را به مدت 6 دقیقه و قدرت 100 درصد در مایکروفر میگذاریم

گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه و قارچ خرد شده و پیاز داغ و نمک و فلفل را باهم مخلوط کرده و به مدت 5 دقیقه و قدرت 100 درصد بدون درپوش در مایکروویو میگذاریم تا مواد تفت بخورند. آب را جوشانده کمی روغن و نمک به آن اضافه میکنیم سپس ورقه های لازانیا را داخل آن قرار میدهیم و دستگاه را به مدت 8 دقیقه و قدرت 100 درصد روشن میکنیم تا لازانیا مغزپخت شود سپس رب گوجه فرنگی، زعفران و کمی آب جوش را به آن اضافه کرده و آن را مجدد به مدت 5 دقیقه و قدرت 100 درصد با درپوش حرارت میدهیم تا مواد پخته شوند

1614293005226.jpeg
 

بالا