درست کردن ترشی لیمو به سبک جدید ?

  • شروع کننده موضوع ملیحه
  • تاریخ شروع

ملیحه

Guest
ترشی لیمو از اون دست ترشیهاست که به شدت طرفدار داره . این ترشی رو نسبت به ذایقه‌تون میتونید درصد تندیش رو کم یا زیاد کنید .

میتونید لیموها رو ورقه ورقه اسلایس کنید و یا درسته و مطابق توضیحی که در پایین آمده تدارک ببینید . ورقه‌ای درست کردنش هم بی‌نهایت عالی میشه .

یه نکته اینکه ؛ چاقویی که دارید لیموهارو اسلایس میکنید باید تیز باشه تا به پوست لیمو آسیب نزنه و تلخ نشه .

میتونید از کاتر هم استفاده کنید . ولی خیلی خیلی باید مراقب دستتون باشید . ?

موادی که مورد نیازِ :


  • لیموترش ریز : ۲ کیلو
  • آب‌لیموی تازه: ۱ شیشه
  • نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
طرز تهیه:

۱. لیموها رو بشویید و آنها را خشک کنید ، و ۴ قاچ کنید . ولی انتهای لیموها بسته بماند. ینی تا انتها قاچ نکنید که جدا شن از هم !

۲. سپس هر کدوم رو کمی باز کنید و داخلش فلفل قرمز و نمک بپاشید و وسواس به خرج ندید اگر فلفل و نمکش از لیموها بیرون زد سپس در یک ظرف شیشه‌ای روی هم قرار دهید.

۳. زمانی که شیشه پر شد ، آب‌لیموی تازه را به آن اضافه کنید تا روی لیموها را کامل بگیرد.

۴. در شیشه را محکم ببندید و حدودا دو هفته جلوی آفتاب قرار دهید.

۵. مقدار تندی این ترشی به ذائقه شما بستگی دارد و میزان فلفل را طبق آن به ترشی اضافه کنید.

۶. سعی کنید از لیموهای تازه و با پوست نازک استفاده کنید. این ترشی با پوست سرو می‌شود.

۷. در استفاده از نمک زیاده روی نکنید. شوری زیاد ممکن است طعم این ترشی را تغییر دهد.

نکته و فوت و فن :

- از لیموهایی استفاده کنید که پوست نازکی دارند.

- می‌توانید آبلیمو نریزید و فقط روی لیموها رو لایه لایه نمک و فلفل بپاشید؛ زیرا این مخلوط جلوی آفتاب آب می‌اندازد.

- حتما حتما لیموها را خشک کنید زیرا خیس بودن لیموها موجب کپک زدن می‌شود. ???

نوش جونتون ?
 

بالا