جوانمرد : مادران باردار از خوردن این دانه پرهیز کنند!

  • شروع کننده موضوع پسر_جوانمرد
  • تاریخ شروع
وضعیت
این موضوع قفل شده است

پسر_جوانمرد

Guest
سلام کاربران محترم

@پسر_جوانمرد سعی میکنه اگه مطلبی در وبلاگ جدیدش به آدرس worldbook.blogix.ir منتشر میکنه در سایت مادران هم تاپیکش رو بزنه.مطالب هم کپی از سایتهای مختلف مخصوصا خبریه با ذکر منبع منتشر میکنم.در وبلاگم هر مطلبی پست میذارم و کپی هستش اخلاق و شرع حکم میکنه منبع رو ذکر کنیم.ان شاءالله که مفید واقع بشه و به درد بخوره. جوانمرد که در قید و بند عناوین کاربری طلایی و برتر و.. نیست و اصلا برام مهم نیست حتی برای پول هم حاضر نیستم در هر تاپیکی پست بذارم.بیشتر دوست دارم پستی بذارم که کمک کننده و راهگشا و یا مفید باشه.وبلاگی که در امضامه برای ارتباط با کاربرانه مخصوصا بالای صفحه وبلاگم قسمت تماس با من که مثل چالش ناشناس میتونید به صورت یکطرفه مطلب ،انتقاد،سوال و پیشنهادی دارید مطرح بفرمایید.اسم کاربری هم نگفتید مهم نیست و احتیاجی هم نیست ایمیل واقعیتون رو در قسمت تماس با من بگید.هر ایمیلی حتی چرت و همینجوری بنویسید و پیام بدید قبول میکنه و پیام ارسال میشه در قسمت پیامهای وبلاگم و میتونم بخونم و لازم شد اینجا تاپیک میزنم جواب میدم.ضمنا برای این اسمم رو در عنوان تاپیک می نویسم اونایی که بدشون میاد با دیدن اسم نیان به تاپیکای من، هم بعضیا که میخوان به تاپیکای من دسترسی داشته باشن با سرچ اسم پسر_جوانمرد یا جوانمرد در قسمت سرچ سایت، سریعتر به تاپیکای من دسترسی داشته باشن.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

زیاده روی در مصرف دانه کتان می‌تواند منجر به بروز برخی عوارض مانند افت فشار خون، آلرژی، آلزایمر و ... شود.



به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پینک ویلا، دانه کتان یکی از غلاتی است که از زمان‌های باستان مورد استفاده قرار می‌گرفته است. مصرف دانه کتان به دلیل خواص بی نظیرش از سوی متخصصان همواره مورد تاکید قرار داشته است. این گیاه دارای مواد مغذی همچون اسید چرب امگا ۳، لیگنان‌ها و فیبر است.

شهرت اصلی دانه کتان به خاطر تقویت سلامت دستگاه گوارش، پایین آوردن قند خون، کاهش کلسترول بد و مناسب برای افراد دیابتی است. کسانی که به دنبال کاهش وزن هستند، می‌توانند حساب ویژه‌ای روی این گیاه باز کنند. در کنار همه این خواص بی نظیر، کمتر کسی می‌داند که مصرف دانه کتان می‌تواند عوارض جانبی داشته باشد.

در این مطلب به عوارض جانبی مصرف دانه کتان می‌پردازیم:

۱- فیبر یکی از بهترین ترکیبات در مواد غذایی است که باعث تقویت سلامت دستگاه گوارش می‌شود. اگر در مصرف دانه کتان زیاده روی کنید میزان حرکات در روده‌ها افزایش می‌یابد. این موضوع می‌تواند به اسهال و یا سندرم روده تحریک پذیر منجر شود. افرادی که از ناراحتیهای روده رنج می‌برند نباید این گیاه را مصرف کنند.

۲- یافته‌های دانشمندان نشان داده است مصرف بیش از حد دانه‌های کتان بدون میزان کافی آب می‌تواند باعث انسداد روده‌ها شود. همچنین مصرف این گیاه برای افرادی که به بیماری اسکلرودرمی مبتلا هستند مضر است. اسکلرودرمی یک بیماری پیشرونده روماتیسمی است که در آن پوست بیماران ضخیم و خشک می‌شود.

۳- دانه کتان دارای خواصی شبیه به استروژن است. از همین روی، مصرف آن می‌تواند باعث تحریک دوره قاعدگی شود و به مادران توصیه می‌شود از مصرف این گیاه اجتناب کنند. زنانی که به دنبال بارداری هستند نباید از دانه کتان پیش از تلاش برای بارداری استفاده کنند.



۴- متخصصان می‌گویند مصرف طولانی مدت دانه کتان باعث بروز آلرژی می‌شود. اگر شاهد علائم آلرژیک مانند خارش، تورم، قرمزی، حالت تهوع، استفراغ و کهیر هستید باید از مصرف این گیاه اجتناب کنید.

۵- به دلیل سطح بالای فیبر دانه کتان، ممکن است مصرف آن در فرآیند جذب مواد غذایی مانند مکمل‌ها و برخی دارو‌های خاص ایجاد اختلال کند.

۶- گرچه یکی از خواص خوب مصرف دانه کتان کاهش فشار خون است، اما این موضوع در افرادی که از بیماری و یا دارو‌های خاص استفاده می‌کنند و فشار خونشان به طور طبیعی پایین است می‌تواند خطرناک باشد.
 

وضعیت
این موضوع قفل شده است
بالا