یمقدار کم بنظرمن بد رنگیش بخاطر اب و ربی هست ک زدی
اگ میخوای ته دیگت خوش رنگ درشه روغن ب اندازه کافی بریز سطح گازت صاف باشه یعنی شیب نداشته باشه
روغن ک ریختی یکم حرارت بده داخل روغن یذره زردچوبه بزن و قشنگ ترکیب کن و یکم نمک بپاش اما زیاد نه خیلییی کم بانمکدون نمک بپاش سیب زمینی هارو نازک برش نزن
حدود نیم سانت ضخامت و یدست برش بزن یجوری نباشه ک لبه ها نازک و وسط سیب زمینی ضخیم باشه روی تخته برش بزنی بهتره تمیز تردرمیاری
یکم درحد ۵ دقیقه تا ده دقیقه اجازه بده سیب زمینی تفت بخوره روشعله متوسط
بعدا ماکارونی یا برنجو بریز و بیس دقیقه رو شعله خیلی کم بذار دم بکشه
ظاهرش خیلی قشنگ ترمیشه
این ظاهربدی ک داره نظر من بخاطر ابی هست ک ته قابلمه ریخته میشه و بدرنگش میکنه