طرز تهیه پاناکوتای وانیلی با ژله برای 4 نفر

  • شروع کننده موضوع مژده
  • تاریخ شروع

مژده

Guest
مشاهده پیوست 141

مواد لازم​


۴ نفر

  1. ۲ لیوان شیر
  2. ۲۰۰ گرم خامه
  3. ۳/۴ قاشق چایخوری وانیل
  4. ۱ قاشق سوپخوری آب
  5. ۲ قاشق غذاخوری ژلاتین
  6. ۱/۲ لیوان شکر
  7. ژله با هر طعمی که دوست داشتید



  • ژلاتین رو روی یک قاشق سوپ خوری آب پاشیدم و خوب هم زدم روی کتری بن ماری کردم


  • شکر رو به شیر اضافه کردم و روی شعله گاز گذاشتم ، خامه رو با چند قاشق شیر رقیق کردم و با هم زن دستی صاف کردم، شکر که تو شیر حل شد خامه و وانیل رو اضافه کردم ، البته مرتب باید هم بزنیم


  • ژلاتین رو اضافه کردم و چند قل که زد زیر گاز رو خاموش کردم ، یک لایه رو تو ظرف سرو ریختم و گذاشتم تو یخچال تا خودشو بگیره


  • ژله رو تو یک لیوان آب جوش حل کردم و یک لیوان آب سرد بهش اضافه کردم، وقتی دسر خودشو گرفت قاشق قاشق روش ریختم و دوباره گذاشتم تو یخچال ، وقتی ژله سفت شد بقیه دسر رو هم اضافه کردم.

منبع :سایت کوکپد
 

اشی_مشی

Guest
من از اینا همیشه برا شب یلدا درست میکنم با انار
 

بالا