طرز تهیه غذای خوشمزه آذربایجان و باکو مرغ شکم پر

لایلاک

⭐کاربر برتر⭐
عضویت
Oct 24, 2023
جنسیت
خانم
#لونگی
🚩( مرغ شکم پر) غذای آذربایجان و باکو
✏️مواد لازم:
🔸مرغ یک عدد
🔸پیاز یک عدد بزرگ
🔸نمک و فلفل به اندازه ی کافی
🔸رب انار چهار الی پنج قاشق غذاخوری
🔸آب یک لیوان
🔸گردو ۳۰۰ گرم
🔸کشمش پلویی ۲۰۰ گرم
♨️طرز تهیه:

🔹مرغ درسته را از دو روز قبل شسته و نمک و فلفل میزنیم داخل و بیرون مرغ را و در یخچال می گذاریم تا طعم دار شود.

🔹گردو را در دستگاه خرد کن آسیاب می کنیم و در ظرفی میریزیم و پیاز را چند بخش کرده و در یک دستگاه ریخته خرد می کنیم و به گردو اضافه می کنیم‌‌.

🔹کشمش پلویی را شسته و در آبکش ریخته و آن را نیز اضافه می کنیم ،نمک فلفل کمی زردچوبه و سه قاشق رب انار اضافه کرده خوب ورز می دهیم و داخل مرغ را از مواد پر می کنیم.

🔹در قابلمه می گذاریم و باقی مانده ی رب انار را نیز کامل به اطراف مرغ با دست می کشیم و یک قاشق رب انار هم در قابلمه ریخته و یک لیوان آب اضافه می کنیم وقتی روی شعله گاز گذاشتیم جوش آمد شعله را کم می کنیم حدودا دو ساعت زمان میخواهد تا کامل بپزد.

🔹این غذا با باقالی پلو بسیار دلچسب خواهد بود.
 

بالا