هایدی
Guest
مواد لازم
15 دقیقه- شکر سفید
- رنگ مجاز خوراکی
- کیسه پلاستیک
یک پیمانه شکر رو با 5 قطره رنگ مخلوط کنید. اگر خواستید می تونید پررنگ تر کنید با اضافه کردن رنگ و یا کم رنگتر(با اضافه کردن شکر).
شکر را داخل یک پلاستیک زیپ دار ریخته و چند قطره رنگ را به آن افزوده و پلاستیک را ببندید
و بعد با دست روی پلاستیک فشار دهید و چند بار پلاستیک را تکان دهید تا کاملن شکر رنگی شود.
در این مرحله می بایست شکر را خشک کرد. برای این کار میتوانید از سه روش زیر یکی را انتخاب کنید:
- یا شکر را داخل تابه ریخته و روی گاز قرار دهید و برای 2-1 دقیقه مرتب هم بزنید تا خشک شود و بعد از روی حرارت بردارید.
یا اینکه داخل سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده – شکر را روی کاغذ پخش کنید ودر فر با 50 درجه سانتیگراد و برای 7-8 دقیقه حرارت دهید تا خشک شودو یا اینکه - شکر را برای یکساعت داخل یک سینی ریخته و در یک محل خشک و خنک قرار داده تا خشک شود.
وقتی یکی از این مراحل را برای خشک کردن شکر انجام دادید میتوانید یا با انگشت توده شکرهای قلمبه شده رااز هم بازکنید و یا شکر را از الک رد کنی