طرز تهیه خیارشور همدانی در منزل (دبه ای همدان)

  • شروع کننده موضوع مژده
  • تاریخ شروع
وضعیت
این موضوع قفل شده است

مژده

Guest


خیار :٢ کیلو
سبزی ( نعنا ،ترخون، مرزه ) کلا ٢٠٠ گرم
سیر:٨ حبه
نخود خام :یک چهارم پیمانه
نمک :١ پیمانه
آب:١۴ پیمانه
سرکه سفید:١ پیمانه
فلفل تند :۶ عدد


خیار و فلفل رو بشورید و کاملا خشک کنید.
حالا مواد رو داخل ظرف پر کنید روی فلفل ها چنگال بزنید آب و نمک رو کامل بجوشونید.
ولرم که شد سرکه رو اضافه کنید مایع رو داخل ظرف بریزید(سر پر) درش رو محکم ببندید و در جای سایه و خنک نگهداری کنید،بین ٧ تا ١٠ روز آمادست
 

وضعیت
این موضوع قفل شده است
بالا