- عضویت
- May 4, 2023
- جنسیت
- خانم
دو تا پیاز بزرگ خلال میکنم و میذارم با مرغی که بهش فلفل سیاه و کمی زردچوبه و نمک و زعفرون زدم کمی تفت بخوره . قارچ هم اسلایس میکنم میریزم تو قابلمهی مرغ (قارچ دلبخواهه) .نگه دار تا صب
راستی مرغ دودی چچجوریه
بعد که پیاز رنگ و روش از خامی برگشت ، یه خامه پاکتی رو بهش اضافه میکنم (من بیشتر از نصف خامه رو میریزم) . باز یه تفتی هم میذارم با خامه بخوره . و بعد تا روی مرغا آب میریزم میذارم بپزه . آب مرغ که داشت تموم میشد و به اصطلاح سُسی شد زیر شعله رو خاموش میکنم . زغال رو میذارم رو گاز تا گُر بگیره . وقتی کامل گُر گرفت یه کاسه ، در قابلمه ، یا فویل رو میذارم تو قابلمهی مرغ و زغال رو میذارم روش ، و همون لحظه کمی روغن رو زغال میریزم همین که زغال دود کرد ، سریع در قابلمه رو میذارم . ده دقیقه بعد مرغ دودیم آمادهس